Megszúrta a vak édesanyja védelmére siető személyt egy Fejér megyei férfi

késes támadás ügyészség fia vak édesanya Fejér megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint 2020. december 14-én, egy Fejér megyei községben, megszúrta a vak édesanyja segítségére siető férfit.

Az eset december 14-én történt, amikor a gyanúsított férfi este otthon szóváltásba került a mindkét szemére vak édesanyjával, amelynek során egy meggyújtott cigarettát helyezett a szájába az égő végével befelé fordítva.

Bántalmazta vak édesanyját, majd többször megszúrta az annak segíteni akaró személyt egy felbőszült férfi Fejér megyében (A kép illusztráció) Forrás: 123RF

Amikor a bántalmazott édesanya a lakóházban tartózkodó további személyektől segítséget kért, a férfi a a vak asszony védelmére kelő férfit egy éllel és heggyel bíró, eddig be nem azonosított eszközzel ötször megszúrta. A férfit a szúrások az arcán, a gyomortájékán, valamint a törzsén érték - írja az Ügyézség.

"A bűncselekmény jellegére, az anyával és a vele együtt élő további személyekkel szembeni sorozatos erőszakos jellegű fellépésekre tekintettel a bűnismétlés reális veszélye fennáll. A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását, a bíróság döntése védelmi fellebbezés folytán nem végleges" - olvasható az Ügyézség közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.