Meghalt a börtönben az a pedofil, aki egy táncstúdió nyilvános WC-jében erőszakolt meg egy 7 éves kislányt

Forrás: Shutterstock -
halál nemi erőszak pedofil börtön kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anthony Sampieri brutális kegyetlenséggel erőszakolt meg egy 7 éves kislányt egy táncstúdió férfi WC-jében 2018 novemberében Ausztráliában. Szörnyű tettéről felvételt is készített. Az életfogytiglant kapott férfi nemrég meghalt a börtönben.

Anthony Sampieri volt az első férfi Ausztráliában, aki életfogytig tartó börtönbüntetést kapott egy kiskorú gyermek szexuális bántalmazása miatt.

Az 57 éves férfi éppen szabadlábon volt (egy korábban elkövetett nemi erőszak miatt) amikor 2018 novemberében megtámadt egy 7 éves kislányt egy Sydney-ben található tánciskola férfi WC-jében. Kést szorított a kislány nyakához, a rövidnadrágjának a zsinórjával összekötözte a kezeit és WC-papírral betömte a száját, hogy ne tudjon kiabálni.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

A brutális erőszakról felvételt is készített.

Amikor börtönbe került, a pedofil férfi májrákban szenvedett. Néhány nappal ezelőtt hinyt el a börtönben. Halálának oka egyelőre nem ismert - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.