A napon parkoló autójába zárta 6 éves kislányát egy nő Vácon

Forrás: Image Source/Image Source/David Jakle/David Jakle -
Vác parkoló autók kislány parkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A váci rendőrök kiskorú veszélyeztetése bűntettével gyanúsították meg azt a 41 éves nőt, aki leparkolt és bezárt autójában magára hagyta kislányát.

A történtekről a rendőrség egy közelmúltban közzétett videófelvétel alapján szerzett tudomást, előzőleg feljelentést senki nem tett.

A felvétel és az egyéb beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosították a jármű tulajdonosát. A 41 éves asszonyt 2021. június 23-án délelőtt kiskorú veszélyeztetése bűntettével gyanúsították meg, tekintettel arra, hogy 12 nappal korábban egy váci hipermarket parkolójában leparkolva, bezárt kocsijában magára hagyta hat éves kislányát. A jármű egy árnyék nélküli, napsütötte parkolóhelyen állt akkor, amikor a kinti hőmérséklet legalább 25,5 °C volt.

Illusztráció Forrás: Image Source/Image Source/David Jakle/David Jakle

Az asszony a kihallgatásán elismerte, valóban egyedül hagyta gyermekét, elmondása szerint előzőleg összevitatkoztak, lánya duzzogott és nem akart vele menni egy üzletbe, erre adott neki egy fél literes ásványvizet, rázárta a kocsit és ott hagyta. Szerinte ugyan 5-10 percnél többet nem töltött tőle távol, és belátta, hogy hiba volt ezt tennie, de szerinte bűncselekményt nem követett el tettével.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 41 éves nővel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást - tájékoztatott a police.hu.

Ez is érdekelhet: Megbüntették tilosban parkolásért, miután infarktus miatt félrehúzodott vezetés közben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.