Megharapták és megrugdosták a kórházi ápolókat a szülők, amiért nem engedték be őket fiúkhoz a vizsgálóba

Forrás: Dreamstime -
támadás szülők kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár öt év börtönt is kaphat az a 46 éves férfi és 45 éves nő, akik rátámadtak a soproni kórház két ápoljára. Az elkövetők megharapták és megrugdosták őket, így az ápolók nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A szülők nagykorú fiát még tavaly szeptemberben szállították kórházba, mert az ittasan összesett az utcán. A féírfi nem volt hajlandó együttműködni a vizsgálatok során, agresszíven viselkedett, ezért a kórházi dolgozók az ágyhoz kötözték.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

A kórházhoz érkező szülőket a szabályok szerint nem engedték be, ám ez őket nem tartotta vissza attól, hogy az ajtószárnyat belökjék, miközben a résnyire nyitott ajtón keresztül beszéltek az egyik ápolóval.

Amikor aztán a szülők a fiúk betegágyához értek, ordítozni kezdtek, emiatt az egyik ápoló megpróbálta eltolni a betegágyat. Ezután az anya megrúgta az egyik ápolót, sőt az alkarját harapásokkal sebesítette meg. Az ápolók a támadást követően nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek

- írja a Blikk.

Kapcsolódó hír: Beteg szúrt meg egy ápolónőt egy miskolci kórházban, súlyos sérülést szenvedett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.