Kiderült, miért vették le olyan váratlanul a képernyőről az ország kedvenc műsorát

Magyar Televízió Szeszélyes évszakok Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 éve, 1981-ben mutatták be először a Szeszélyes évszakok című műsort Antal Imre vezetésével. A kabaré nagyon gyorsan az emberek kedvence lett.

A Szeszélyes évszakok 193 alkalommal került képernyőre a magyar televízióban, aztán egyszer csak hirtelen eltűnt, 2004 decembere után már nem tűzték műsorra. Mint kiderült, Antal Imre akkor már nagyon betet volt, sokat szenvedett fizikálisan és mentálisan is. A Szeszélyes évszakok gyártója, a Szféra tévé finanszírozott egy nagyon komoly, külföldi műtétet, ami átmenetileg ugyan, de visszaadta Antal Imre életkedvét - írja a Blikk.

Antal Imre és Csala Zsuzsa Forrás: MTI

2006-ban az RTL Klub próbálkozott újra a műsorral Antal Imre előtt tisztelegve, de a Szeszélyes néven vetített magazinműsor öt adás után, 2008-ban szintán véget ért. Antal Imre ekkor már súlyos beteg volt, 2008 április 15-én hunyt el. Síremlékét szerencsére gondozzák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.