Szándékosan, fékezés nélkül gázoltak el egy férfit Létavértesen

Forrás: police.hu -
gázolás verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrségre augusztus 7-én 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Létavértesen két család összeverekedett a nyílt utcán.Közben az is kiderült, hogy közülük az egyik férfit szándékosan elgázolták. 

Kiderült, a két család egy korábbi vitás ügyet próbált megoldani, ami újabb balhéba torkollott, lökdösni, fenyegetni kezdték egymást. A történtekről időközben értesült az egyik család 34 éves férfi tagja, aki azonnal autóba ült és elindult a helyszínre, amikor megérkezett szándékosan elütötte haragosukat - írja a Bors.

Szándékosan, fékezés nélkül gázoltak el egy férfit Létavértesen Forrás: police.hu

A sérült férfi rokonai ezért a kezükben lévő szerszámokkal, botokkal az autónak estek és ütni-verni kezdték. A sofőr lezárta az jármű ajtajait, majd megfordult és sietve elhajtott a helyszínről. Az elgázolt férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az egyenruhások perceken belül megtalálták a helyi férfit, akit előállítottak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették - írja a police.hu.

A minap egy hasonlóan sokkoló esetről számoltunk be: A nyílt utcán szúrta nyakon a volt élettársát a férfi: a vérző nő egy étterem dolgozóitól kért segítséget

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.