“Mi a p*csa van itt!?" - Sokkot kapott a férfi, amikor meglátta a feleségét ápoló mentőket az otthonában

Forrás: Highlights of Hungary -
mentő Országos Mentőszolgálat rosszullét sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívbeteg nő nem akarta felébreszteni a férjét, ezért nem szólt neki, hogy rosszul van, és a tudta nélkül hívta ki a mentőket.

Újabb emlékezetes életmentésről számoltak be az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

"Nem ébresztette fel férjét az az 50 év körüli, ismert szívbetegséggel küzdő asszony, aki éjjel kérte a mentők segítségét Pest megyében. A nő álmából riadt mellkasi panaszaira és az ágyból kikelve, a nappaliból telefonált azért, hogy kimerült férje tovább alhasson.

A mentők perceken belül megérkeztek és megkezdték az addigra kritikus állapotba került asszony ellátását, aki ezalatt sem említette, hogy nem egyedül van a lakásban. A gyógyszeres terápia már csaknem negyed órája tartott a helyszínen, amikor a mit sem sejtő férj felébredt és felesége keresésére indult. Azt, hogy az életmentők, vagy az alsónadrágban a nappaliba lépő férfi lepődött meg jobban, nem lehet biztosan tudni, az azonban kétségtelen, hogy senki nem számított a másikra. A helyzet gyorsan tisztázódott, ráadásul az utólag vicces belépőn a beteg nevetett később a legjobban. Az asszonyt végül stabil állapotban, férje kíséretében szállíthatták kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

-olvasható a posztban.

Képünk illusztráció. Forrás: Highlights of Hungary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.