"Elnézést kérünk" - Megszólalt a Facebook a leállással kapcsolatban

közlemény leállás Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, nem működik a Facebook, az Instagram és a Messenger, valamint a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás sem. A világméretű leállással kapcsolatban közleményt adott ki a Facebook vezetősége.

Egyes információk szerint magyar idő szerint néhány perccel 18 óra előtt állt le az összes szolgáltatás, szerverhibára hivatkozva. Mostanra már több mint két órája elérhetetlen a Facebook, az Instagram és több más közösségi felület is.

Nemrég a Facebook vezetősége egy közleményt adott ki a világméretű problémával kapcsolatban.

Megszólalt a Facebook a világméretű leállásról Forrás: AFP/Anadolu Agency/Ali Balikci

"Tisztában vagyunk azzal, hogy számos felhasználónak gondjai vannak a közösségi oldalaink és termékeink elérésével. Dolgozunk a problémán, és igyekszünk, minél előbb kijavítani a hibákat, amelyekért elnézést kérünk"

- olvasható a a közösségi oldal közleményében.

Azt, hogy pontosan, mi okozhatja a leállást, egyelőre nem közölték, szakértők szerint DNS-hiba, vagy valamilyen domain-probléma lehet a háttérben - írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.