Tömegverekedés alakult ki egy gyorsétterem parkolójában - Videó

Toronto önuralom tömegverekedés Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő annyira dühös lett a sorban állás miatt, hogy teljesen elvesztette a kontrollt.

Az nem derült ki, hogy mi válthatta ki a dühét, de egy forró kávét dobott a mögötte várakozó nőre. Egy torontói lakos szemtanúja volt ennek az egész konfliktusnak, ami egy gyorsétterem-lánc parkolójában történt. A férfi azt állítja, hogy a nő kiszállt az autóból, hogy veszekedjen egy étterem alkalmazottjával, aki ételt vitt egy másik jármű sofőrjének.

"Nem láttam tisztán, de hallottam, amint kiabál és káromkodik az alkalmazottra vagy a másik személyre, majd miközben visszasétált az autójához, még mindig sikoltozott és panaszkodott, hogy rossz a szolgáltatás" - mondta blogTO olvasója.

A felvételen jól kivehető, hogy egy fehér autó idegesen dudál a nőre, aki nem mozdul az autó elől, miközben papírzacskót tart a a kezében. A női utas kiszáll, hogy kézbe vegye a dolgokat. A vita végül dulakodásba torkollt, így az önmagából kikelt nő egy forró kávét vágott a sofőr arcához. Ezután egy kisebb tömegverekedés vette kezdetét.

Nálunk is volt már ilyen incidensre példa: Tömegverekedés tört ki egy magyar focimérkőzésen - Videó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.