Felfoghatatlan tragédia: Házibuliból hajtottak a halálba a tapolcai vonatbaleset áldozatai

tapolcai baleset vonatbaleset Iván Gergő tapolcai vonatbaleset Iván Gergő baleset Tapolca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt az év első napján. Négyen meghaltak abban a balesetben, ami Tapolcán történt. Egy személygépkocsi és egy vonat ütközött.

Az autóban utazó fiatalok egy házibuliban töltötték a szilveszter éjjelt, onnan tartottak hazafelé másnap reggel. Nem tudni, hogy a sofőr a piros jelzés ellenére, miért hajtott a sínekre, de az ütközést nem tudta elkerülni. A járműben öten utaztak, akik közül négyen azonnal szörnyethaltak, az életben maradt társukat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A legfrissebb információk szerint a mozdony 60 méteren át tolta maga előtt a kocsit. Az autó utasai között volt két kiváló fiatal röplabdás is. Iván Gergő az első osztályban szereplő Fino Kaposvár játékosa volt, S. Norbert pedig az utánpótlás válogatottban kapott lehetőséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.