Tragikusan fiatalon veszítette el kollégáit a Jóban Rosszban stábja: sokszor kellett már gyászolniuk

Benkő Géza halál Damu Roland kolléga Jóban Rosszban gyász Gesztesi Károly Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban sorozat többször gyászolt már, az évek alatt több kollégájukat is elveszítették, négy férfi szereplőt tragikusan fiatalon.

A Jóban Rosszban stábjának már sokszor kellett gyászolnia, több kollégájukat is elvesztették az elmúlt években. Összesen négy férfi szereplőtől kellett búcsúzniuk, legtöbbjük tragikusan fiatalon távozott az élők sorából - írja a Best Magazin.

Benkő Géza, a Jóban Rosszban Száraz Emilje Forrás: Facebook/Jóban Rosszban

A sorozat Emiljét, Benkő Gézát a színpadon érte a halál 2017-ben, leállt a szíve. 48 éves volt.

Gesztesi Károly 56 évesen hunyt el Fotó / Mediaworks

Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel, 56 éves korában távozott az élők sorából. A színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. A színész 2005 és 2014 között alakította a sorozatban Füredit, a polgármestert.

Damu Roland halálát a koronavírus okozta Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A sorozatban 2011-ig Várnagy Elődöt alakító Damu Roland karácsony után halt meg. A színész napokig mélyaltatásban volt a koronavírus következtében, de arról már korábban lehetett tudni, hogy más egészségügyi problémái is voltak. 47 évesen hunyt el.

Babicsek Bernát lakástűzben vesztette életét Forrás: Jóban Rosszban/Instagram

Babicsek Bernát pedig egy tragikus lakástűzben vesztette életét 41 évesen, temetését 2022. január 15-én tartották. A fiatal színész a sorozatban annak idején dr. Váradi Gábort alakította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.