Játszótéren drogozott be kamaszokat egy sümegi férfi

Forrás: Katona Rita -
játszótér drog fiatalok pszichoaktív anyag rendőrség díler Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új pszichoaktív szert adott két fiatalnak egy férfi Sümegen, majd látva, hogy a kamaszok rosszul vannak, segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről. 

Még 2020. április 26-án délután történt, hogy Sümegen, egy helyi játszótéren két fiatalnak növényi anyagmaradványokat adott el a férfi, amit közösen, cigarettába sodorva el is fogyasztottak. A két kamasz ezután rosszul lett, és hiába kértek segítséget a 25 éves dílertől, ő segítségnyújtás helyett inább sietve távozott a helyszínről. A mentőt egy járókelő hívta hozzájuk, aki meghallotta a segélykiáltásokat.

A kép illusztráció Forrás: Katona Rita

Az ügyben végzett szakértői vizsgálat később kimutatta, hogy a kamaszoktól lefoglalt növényi anyagmaradvány új pszichoaktív anyagnak minősül. A 25 éves sümegi férfit a rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták - írja a Police.hu.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozást elvégezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.