Hatalmasat változik az időjárás: erre számíts a héten

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kánikula időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napról napra  egyre melegebb lesz az idő, hétvégén kánikula várható. 

Kedd


Gomolyfelhők zavarják a napsütést, de zápor, zivatar inkább csak estétől az északnyugati tájakon alakulhat ki. A délnyugati szél megélénkül. 24-25 fok körül alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Szerda


Hajnalban és reggel főleg az északi területeken lesznek zivatarok, záporok, majd napközben már többórás napsütés várható. Az északnyugati szél megélénkül. 24 és 29 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök


Kevés gomolyfelhő zavarja a kellemes, nyár eleji napsütést. Záporra kicsi az esély. Néha még élénk lesz az északnyugati légmozgás. 27-28 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Péntek és szombat


Sok napsütésre van kilátás, némi gomolyfelhőzettel. Zápor, zivatar csak elszórtan fordulhat elő. Tovább melegszik a levegő, beköszönt az igazi kánikula: szombaton már 32-34 fok is lehet! - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.