A mostohaanyát idegesítette 3 éves nevelt fia, ezért kegyetlenül meggyilkolta

Forrás: Pixabay.com -
gyilkosság fojtás mostohaanya fulladás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a mostohaanya megölte nevelt fiát, azt hazudta, hogy baleset történt.

A 31 éves Chelsea Cooley péntek késő délután hívta a segélyhívót, és elmondta, hogy 3 éves nevelt fia nem lélegzik, és kihűlt a teste. A mentők azonnal a család pennsylvaniai otthonába siettek, ahonnan egyből kórházba szállították a kisfiút, azonban már nem tudták megmenteni az életét.

Az orvosoknak a boncolás után vált gyanússá az eset, mivel négy nedves, vérrel áztatott törlőkendőt találtak a gyermek torkában. A szakértők pedig megállapították, hogy a kicsi halálát fojtogatás okozta.

illusztráció Forrás: Pixabay.com

A nyomozók hozzátették: az orvosok kizárták, hogy a kisfiú saját megát fojtotta volna meg, mivel nem gondolják, hogy egy gyerek képes lett volna ennyi törlőendőt ledugni a saját torkán. Ráadásul a nyomozás során az is kiderült, hogy a törlőkendőket a fürdőben találták, messze a kicsi hálószobájától.

A Mirror szerint a mostoha még fotót is küldött a fiú apjának, amin látszik, hogy a gyerek a fürdő padlóján fekszik, a nyakán pedig fojtogatás nyomai látszanak. Az apa azt is elmondta, hogy a kicsi idegesítette a párját, Cooley pedig vallomásában mondta, hogy a fiú aznap dührohamot kapott.

A nőt őrizetbe vették, és nevelt fia meggyilkolásával vádolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.