Megrázó részletek a Nyerő Páros forgatásáról: így küzdöttek a fiatalon elhunyt operatőr életéért

Forrás: Shutterstock -
forgatási baleset Nyerő páros elhunyt operatőr Nyerő Páros forgatás újraélesztés operatőr RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 28-án, minden előjel nélkül rosszul lett, majd meghalt az egyik stábtag az RTL Klub nagy sikerű műsorának forgatásán.

A Nyerő Párosban ismert hazai sztárpárok versengenek egymással és különféle, szórakoztató feladatokban teszik próbára kapcsolatukat és saját állóképességüket. A Sebestyén Balázs vezette produkció forgatása azonban most leállt, ugyanis a tegnap váratlanul elhunyt az egyik operatőr. A negyvenes éveiben járó Barnához percek alatt kiértek a mentősök, de nem tudták megmenteni az életét.

A tragédia a műsorból jól ismert villa konyhájában történt. A stáb épp két szereplővel, az Éjjel-nappal Budapestből ismert Törőcsik Danival, valamint az egykori realitysztár rapperrel, Young G Bécivel forgatott, amikor az operatőr összeesett.

Forrás: Shutterstock

– mesélte a Blikknek az egyik stábtag. A szakember hozzátette, hogy a Nyerő Páros új évadának játékosait nagyon megviselte a tragédia, főleg a két fentebb említett fiatal fiút, ugyanis szinte a kezükben halt meg az operatőr, aki kedvesét és kisgyermekét hagyta hátra.

Nem ez volt sajnos az első tragédia a fiatal kameraman életében. Nem sokkal a haláleset után az elhunyt operatőr egyik barátja elárulta a lapnak, hogy Barna elveszítette már az édesapját, a bátyját és nemrég az édesanyját is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.