Eltűnt otthonról egy négyéves kislány: már csak a holttestét találták meg a rendőrök

Forrás: Shutterstock -
autista eltűnt kislány tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten csütörtökön tűnt el egy négyéves kislány. Egy ideig a szülők nem is izgultak, mert abban a hitben voltak, hogy a nagyszülőknél van a gyermek. Nem sokkal később tragikus hír érkezett: megtalálták a kislány holttestét.

A wisconsini Plainfieldben élő szülők által megadott információk szerint utoljára otthon látták a kis Fiedwenya „NeeGee" Fiefe-t. Egy ideig nem is vették észre, hogy már nincs otthon a gyermek, mivel azt gondolta az édesanya, hogy biztosan a nagymamánál van.

Miután az anyuka rájött, hogy nincs meg a gyermeke, már késő volt, érkezett a szörnyű tragédia híre: megtalálták a gyermek holttestét.

Eltűnt otthonról egy négyéves kislány: már csak a holttestét találták meg a rendőrök Forrás: Shutterstock

"A polgárok, az önkéntesek, a rendőrség, a tűzoltóság, valamint a helyi és állami szervek hősies erőfeszítései ellenére az eltűnt NeeGee keresése lesújtó és szívszorító véget ért" – olvasható a helyi rendőrség közleményében.

A gyermek holtteste végül a városi tóból került elő – tudta meg a CrimeOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.