Dráma a Margit hídon: megmentették a rendőrök a lányt, aki véget akart vetni az életének

rendőrség öngyilkosság Margit híd mentés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves lány hétfő este akarta levetni magát a Margit hídról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalára került fel az a videó, amelyben a rendőrök egy 19 éves lányt mentenek meg a budapesti Margit hídon.

A rendőrök este tíz óra felé kaptak riasztást, hogy egy lány le akarja vetni magát a Margit hídról, de egy járókelő átmászott hozzá, és próbálja visszatartani. A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vízirendészei pedig a folyón álltak készenlétben.

"Egy másik járőr a kőfalra mászott fel és ragadta meg a lány karját, míg kollégája a korlát alatt a lány lábát fogta meg. Az egyenruhásoknak és civil segítőjüknek végül együttes erővel sikerült visszaemelni a 19 éves fiatalt, aki sokkos állapotban küzdött ellene, hogy megmentsék. Mentőt hívtak hozzá, kórházba vitték" – olvasható a rendőrség közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.