"Ez az én értékrendembe nem fér így bele" - Pintér Ada egy barátnőjéről vallott

Forrás: instagram.com/pinter_adrienn_ada_official -
barátság Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Ada egy félreértés következtében vesztette el az egyik legjobb barátnőjét.

Pintér Adriennek nincsen sok barátja a celebvilágból, aki volt, már az is eltűnt az életéből. Persze sokakkal ápol jó kapcsolatot, de nem olyan bensőséges a viszony. Korábban volt egy jó barátnője, de egy félreértés miatt vége lett a kapcsolatnak.

Pintér Ada korábbi barátnőjéről beszélt Forrás: instagram.com/pinter_adrienn_ada_official

"Nagyon sok mindenkit ismerek, jóban vagyok sok mindenkivel, de nem úgy, hogy napi szinten beszélgetünk, hanem ha valahol összefutunk, akkor dumizunk pár mondatot. Volt egy olyan ember, akivel kifejezetten jóban voltam, de az a barátság megszűnt egy félreértésnek köszönhetően, mindegy, ezt hagyjuk..." - mondta Ada a Nők, filter nélkül című műsorban. Azt azonban nem árulta el, kiről és miről van szó. "Igazából, ha rákeresel a Google-n, akkor elő fog jönni..." - tette hozzá. "Azt gondolom, akivel ilyen jóban vagy, azzal nem teszel ilyet. Ez nem volt korrekt egyik fél részéről sem, de ez az én véleményem. Kinek mi fér bele, ez az én értékrendembe nem fér így bele" - folytatta.

Korábban Ada Kiss Ramónával biztosan jó barátságot ápolt, ám a színésznő 2016-ban Ada volt párjával jelent meg a Balaton Soundon - írja a Bors. Azt azonban nem tudni, hogy valóban erről az esetről beszélt-e Ada.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.