Vaksötétben, több mint 15 órán át küzdött életéért ez a vízbe esett fiatalember

hajóút üdülőhajó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Michael Grimes üdülőhajózása nem egészen úgy sikerült, ahogy ő azt elképzelte: a 28 éves férfi a Mexikói-öbölben közlekedő Carnival Valor fedélzetéről esett a tengerbe, de hogy miként, arra már ő sem emlékszik.

A fiatalember a Good Morning America című műsorban elmondta, hogy hozzátartozóival a hálaadást ünnepelték volna a luxushajón, ám az azt megelőző estén furcsa baleset történt. Grimes a testvérével iszogatott a hajó bárjában – állítása szerint nem volt részeg –, majd 23 óra körül kiment a mosdóba, ám onnan már nem tért vissza. Emlékezetkiesése volt, és csak arra eszmélt, hogy a vízbe esett, a hajó pedig akkor már nem volt a közelben.

A férfi családja másnap délben értesítette a hajó személyzetét az eltűnés tényéről, ők pedig a parti őrséget hívták, ahonnan riasztást adtak ki az összes hajónak a térségben. Végül csodával határos módon megtalálták Grimest, aki a furcsa fiaskó ellenére nem tett le a hajóutakról. Azt azonban előrebocsátotta, hogyha újra vízre száll, akkor tisztes távolságban marad a korlátoktól – írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.