2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Jerusalema-kihívás kihívás rendőrség rendőrök tánc Jerusalema
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem két évvel ezelőtt volt nagy sláger az interneten a Jerusalema-kihívás, melyhez a magyar rendőrök is csatlakoztak. Az egyenruhások szerte Budapesten, több helyszínen perdültek táncra még 2021 tavaszán, a videójukat pedig nemcsak itthon, hanem a világ más részein is imádták.

A rendőrség tánca is bekerült a világ legjobb Jerusalema-táncai közé, erre a hivatalos szerv egyik követője hívta fel az egyenruhások figyelmét.

"Természetesen utánajártunk az információnak, és amikor megbizonyosodtunk a tényről, óriási büszkeség töltötte el nemcsak a Közlekedésrendészeti Főosztályt, hanem a teljes magyar Rendőrséget is. A kisfilm rengeteg pozitív hozadékot adott számunkra, és ismét bebizonyítottuk, hogy mi egy összetartó, kék család vagyunk" – mesélte a Borsnak Nothoff Ingrid rendőr őrnagy, a BRFK Kommunikációs Osztályának kreatív tartalmakért felelős vezetője.

A rendőrök 2021-ben sokáig tanulták a koreográfiát, amelyet Horváth Orsolya rendőr százados tanított be, aki korábban tánctanárként és fitneszedzőként is dolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.