Kulcsár Edina elárulta, van-e segítsége a házimunkában vagy a gyereknevelésben

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
Kulcsár Edina dada bejárónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinától egy követője kérdezte meg, van-e segítsége a házimunkában vagy a gyereknevelésben.

Kulcsár Edina hamarosan háromgyerekes édesanya lesz, valószínűleg ezért is szegezte neki egyik követője a kérdést, hogy van-e segítsége a házimunkában vagy a gyereknevelésben.

Kulcsár Edina nem kér segítséget Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

"Korábban voltak próbálkozásaink, de soha nem éreztem komfortosnak, hogy pl. más takarít, vagy esetleg, ha csak néha is, más is foglalkozik a gyerekekkel, még akkor sem, ha ott vagyok, szóval egy ideje teljesen elengedtem a további keresgélést. Én vagyok ezekre a feladatokra a legtökéletesebb személy. Így a babavárásom végéhez közeledve (amikor néha tényleg jól jönne a segítség), elengedtem! Sok anyukának lehetősége sincs segítséget kérni, mégis megoldják. Mindig ez van a fejemben, és ebből merítek erőt. De összetartó család vagyunk, így ha bármi nagyobb segítség kellene, azonnal ott vagyunk egymásnak" - írta Instagram-sztorijában Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.