"A technológiának is van démona" - figyelmeztet az élő Nostradamus

Forrás: Wikipédia -
Elon Musk jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő Nostradamusként ismert brazil jövőlátó, Athos Salomé ezúttal a tudomány és a technológia démonjaira figyelmezteti az embereket.

A 16. századi Franciaországban élt Nostradamus próféciái legendásak. 100 kombinált négysoros költeménye már életében híressé tette. Ezekkel a versekkel Nostradamus állítólag számos olyan eseményt jósolt meg, amely a távoli jövőben következik majd be. Többek között Napóleont, Hitlert, sőt még szeptember 11-ét is megjövendölte, legalábbis ezt állítják, akik hisznek a néhai asztrológus jóslataiban.

A technológia veszélyeire figyelmeztet Nostradamus Forrás: Wikipédia

A híres francia csillagász, Nostradamus babérjaira tör a brazil jövőlátó, Athos Salomé, aki most a mesterséges intelligencia terjedésében rejlő veszélyekre hívta fel a figyelmet.

"Kevesen tudják, de minden területnek, így a tudománynak és a technológiának is van démona. És az a legfőbb baj a mesterséges intelligenciával, hogy az ismeretlennel kommunikál"

– magyarázta a jós a Daily Starnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.