Megbánta, hogy meggyilkolta a párját - ezt mondta a bíróságon a férfi, aki a nyílt utcán szúrta le szerelmét

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság megbánás Göd bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbánta, hogy gyilkolt - ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki megölte barátnőjét Gödön. 

Hazafelé tartott Gödön a férfi és a barátnője, de féltékenység miatt veszekedni kezdtek, ami odáig fajult, hogy a férfi a nyílt utcán többször megszúrta a nőt, aki könyörgött az életéért. Az utcában lakók felfigyeltek az esetre és kiabálva közelítettek feléjük, emiatt az elkövető elmenekült, és futás közben eldobta a kést is. A sértett a mellkasán, vállán, a bordái között és a felkarján szenvedett el szúrt sérüléseket, amelyek következtében kórházi ápolása során meghalt. Az eset 2021 júliusában történt, de a késelő férfit most ítélték el.

A kegyetlen gyilkosság miatt az ügyészség 10 év büntetést kért a férfira. "A tárgyalásról való jogomról le szeretnék mondani, és a bűnösségemet elismerem" - mondta a vádlott, aki azt is hozzátette, megbánta, hogy megölte a párját. 10 évre ítélték, és 10 évre eltiltották a közügyektől is. Az ítélet nem jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.