2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

VV Fanni családja megkapja azt a pénzt, amihez a lányuk vére tapad

Forrás: Facebook -
Novozánszki Fanni pénz B László VV Fanni
VV Fanni családja hamarosan megkapja azt az 5 millió forintot, ami miatt kioltották a lány életét.

Novozánszki Fanni ügye évekig húzódott, végül B. Lászlót elítélték, bár a holttestet sosem találták meg. A férfit ennek ellenére is elítélték, életfogytig tartó büntetést kapott, melyből legkorábban 20 év után szabadulhat. A család pedig hamarosan megkapja azt az összeget, amit Fanni lakásán találtak. A bankjegyeket valószínűleg a lány fogta utoljára.

Novozánszki Fanni családja megkapja a pénzt, amit a lányuk lakásán találtak a rendőrök Forrás: Facebook

"Lélektanilag különbség van a között, ha csupán így, az időre hivatkozva kérelmezi a család a holttá nyilvánítást, vagy ha a törvénykezésben mondják ki, hogy életellenes cselekedet áldozataként, vagyis erőszakos halállal halt meg a személy. Az utóbbi esetben a családnak is vallania kell, hogy valóban nem kaptak semmilyen életjelet Fanni felől öt éve, és elindulhat az eljárás.

Egy borítékban adják át, gyakorlatilag azokat a bankjegyeket kapja meg az anyuka, amit a helyszínelők megtaláltak végül Fanni lakásában. A morbid ebben, hogy egészen valószínű, hogy Fanni fogta utoljára a pénzt. Azt, amiért végül elvették az életét" - mondta a Borsnak a család jogi képviselője, dr. Lichy József. Kiderült, hogy a nem egészen öt millió forintból, ami a családhoz kerül, síremléket készíttetnek majd Fanninak.

"Fanni édesanyja a helyi óvodában dolgozik azóta is, amióta a jogi procedúra tart; egyik szülő sem tudta feldolgozni a lányuk elvesztését. A lefoglalt pénz nem fogja kárpótolni őket a fájdalmukért, minden bizonnyal nehéz szívvel veszik majd át a borítékot" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.