Elegük van a légiutas-kísérőknek ebből a nassolnivalóból: ki akarják tiltani a repülőkből

Forrás: Getty Images/BraunS/Brauns -
légitársaság szotyi héj repülőgép napraforgómag
A légiutas-kísérők meg akarják tiltani az embereknek, hogy egy népszerű nassolnivalót fogyasszanak a repülőgépen. 

Megelégelték az áldatlan állapotokat a légiutas-kísérők, ezért meg akarják tilatni az embereknek, hogy egy népszerű nassolnivalót egyenek a repülőgépen. Ez pedig nem más, mint a szotyi. A napraforgómag olcsósága és íze miatt rendkívül népszerű, de a stewardessek nem rajonganak érte és nem is véletlenül.

Te is szeretsz a repülőgépen az ablak mellett ülni?

Sokan vadásszák repülőjegy vásárláskor az ablak melletti üléseket, ám egy szakértő arra figyelmeztet, hogy az ablaknál ülni nem veszélytelen.

Az egyik légitársaság alkalmazottja fényképet is készített arról, pontosan mi a problémájuk: a héjak, amiket az emberek szétszórnak a repülő padlóján. Ezért úgy gondolja, hogy ezt ki kell tiltani a gépekről. A többi légiutas-kísérő szerint azonban nem a szotyival van a baj, hanem az emberekkel - írja a The Sun.

Ezt az italt soha ne kérd repülőn, ha jót akarsz magadnak!

Sokan kihasználják a légi utazás minden előnyét, és finomabbnál finomabb falatokkal kényeztetik magukat a fedélzeten. Azonban van, amit jobb, ha messziről elkerülünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.