Üvegszilánk lehetséges jelenléte miatt hívták vissza az egyik legnépszerűbb csokoládét a boltok polcairól

Forrás: Shutterstock -
csokoládé üvegszilánk termék John Lewis
Üvegszilánkokat tartalmazhat a Hotel Chocolat Choose Your Poison nevű csokoládé, a terméket azonnal levették a polcokról a John Lewisnél. Minden vásárlót arra kérnek, hogy senki ne fogyasszon belőle.

Az Élelmiszerszabványügyi Ügynökség szerint a vásárlók között csak a Halloween koktélcsokoládéjaként ismert édesség üvegszilánkokat tartalmazhat, ezért minden vásárlót arra kérnek, hogyha vásároltak a termékből, semmiképpen se fogyasszanak belőle és vigyék vissza abba az üzletbe, ahol megvették.

„Az üveg esetleges jelenléte miatt ez a termék nem alkalmas fogyasztásra"

- jelentette ki az FSA szóvivője.

Üvegszilánk lehetséges jelenléte miatt hívták vissza az egyik legnépszerűbb csokoládét a boltok polcairól Forrás: Shutterstock

Az érintett terméket a Hotel Chocolat üzleteiben, online, illetve a John Lewis üzletekben árusították szeptember 1. és 26. között 23205, 23206 és 23207 tételszámmal. A tételszámok a csomagolási címkén találhatók a minőségmegőrzési dátum mellett - írja a The Sun.

A Hotel Chocolate elmondta: „Nagyon sajnáljuk, hogy vissza kellett hívni ezt a terméket, valamint az okozott kellemetlenségeket és aggodalmakat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.