Villámcsapás után kellett újraéleszteni egy nőt: elmondta, mit tapasztalt

Forrás: NurPhoto via AFP/Debajyoti Chakraborty/NurPhoto/Debajyoti Chakraborty -
Rebecca Soto Újraélesztés szívleállás villámcsapás
A Floridában élő nőt, Rebecca Sotót a múlt hónapban érte villámcsapás, miközben kutyájával sétált. Végül a férje talált rá, aki azonnal értesítette a mentőket. 

A fiatal nőt a férje eszméletlenül találta meg az utcán fekve, hívta azonnal a mentőket. Mire megérkezett a segítség, Soto szíve már leállt, a kórházba menet azonban sikerült újraéleszteni.

Egy hétig gépekre volt kötve, hogy felépüljön égési sérüléseiből és emlékezetkieséséből. Az eset óta eltelt egy hónap, szerencsére a fiatal nő már jobban van, de még mindig érzi a baleset utóhatásait.

Villámcsapás után kellett újraéleszteni egy nő: két percig volt halott Forrás: NurPhoto via AFP/Debajyoti Chakraborty/NurPhoto/Debajyoti Chakraborty

Elmondta, hogy azóta is nehezen birkózik meg azzal a gondolattal, hogy meghalt, még ha néhány percig tartott is az egész - írja az Unilad.

Szerencsére a barátai és a családja mindenben mellette állnak és támogatják a felépülésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.