35 éves korában elhunyt a népszerű műsorvezető: kislánya még az egyéves kort sem érte el

gyertya, gyász, halál, haláleset
halál gyász Maddy Anholt BBC
35 éves korában elhunyt a BBC sztárja Maddy Anholt, akinél tavaly a szülése után az agyrák egyik ritka és agresszív fajtájával diagnosztizálták. 

Maddy Anholtnál tavaly a szülése után diagnosztizálták az agyrák egyik ritka és agresszív fajtáját. Néhány nappal ezelőtt pedig szomorú hírt közölt a BBc sztárjának családja: az édesanya távozott az élők sorából. A szerettei a közösségi oldalon egy bejegyzésben búcsúztak a fiatal nőtől.

Kislánya, Opal még az egyéves kort sem érte el, amikor elveszítette az anyukáját - írja a Metro.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt Maddy Anholt, szeretett lányunk, nővérünk, ikertestvérünk, barátunk, feleségünk, és egyben édesanyánk, aki szeptember 13-án 35 évesen itt hagyta ezt a világot. Tavaly a kislánya születése után diagnosztizálták az agyrák egyik legveszélyesebb formájával. Elképesztő kecsességgel és bátorsággal kezelte a műtéteket és kezeléseket. A harcában pedig minden lépését szerető férje Ben kísérte. Utolsó heteit a szülei otthonában töltötte a természet közelében. Rövid élete alatt Maddy rengeteg mindent elért: maratonfutó, író, előadó, színész, műsorvezető és nőjogi aktivista és nagykövet is volt. Arra kérünk benneteket, hogy ha virágot szeretnétek küldeni, akkor inkább egy kis adomány formájában az egyéves lánya Opal megsegítésére küldjetek pénzt. Emellett a Women's Aid számára is bármikor jól jön a támogatás"

- írtaa bejegyzésben Maddy családja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.