Átköltöznél egy óceánjáróra? Ez a feleség megtette!

Cruise,Ship,,Cruise,Liners,Beautiful,White,Cruise,Ship,Above,Luxury
Shutterstock/Copyright (c) 2023 GreenOak/Shutterstock. No use without permission. - GreenOak
óceánjáró költözik feleség hajó
Egy hajómérnök felesége úgy döntött, nem várja otthon ölbe tett kézzel a férjét, hanem felköltözik az óceánjáróra, ahol a férje dolgozik.

Christine Kesteloo felrúgta az addigi életét, elfeledte a sarki piacot, a plázákat, az éttermeket és bárokat, a jó kis lakást a tévével, könyvespolcokkal, és bőröndökbe csomagolta az addigi életét. Egy kis kabin lett a privát élettere, de legalább közel volt a férjéhez. 

Sunset,Cruise,Ship,Promenade,Deck.
Ilyen a naplemente egy tengerész-feleség számára
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 ODIN Daniel/Shutterstock.  No use without permission.

Chritine rendszeresen tájékoztatta profilján a követőit. Elmondta, hogy amikor honvágya lenne, épp kiköt a hajó, és mennek felfedezni a csodás városokat. Az sem hátrány, hogy a hajó személyzete kiszolgálja őt, és van étterem, szobaszervíz, takarítás. 

White,Lighthouse,In,The,Middle,Of,The,Ocean,,Big,Waves
A mai óceánjárókon már nem olyan rémisztő egy vihar, mint a Titanicon
Forrás: Shutterstock

Egy kis probléma, hogy míg Christine férje dolgozik, ő gyakran egyedül érzi magát. De azért jól bírja, hisz kárpótolja őt a sok gyönyörűség, az óceán ringatózása, a delfinek felbukkanása, a tájak váltakozása. 11 éve él a hajón, de még nem találkozott életveszélyes helyzettel, úgyhogy nem fél. Még a tegeribetegségtől sem, hisz a modern óceánjárók stabilak és rendelkeznek olyan technológiákkal, amelyek minimalizálják a hajó mozgását, tehát ha csak nincs vihar, vagy hatalmas szél, akkor nem is érezhető a mozgást.

 

Forrás: TRAVELO

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.