Nem mindennapi látvány Diana hercegnő végső nyughelyén: a rajongókat lenyűgözték a látottak

Diana hercegné
Diana hercegnő fotók végső nyughely
1997. augusztus 31-én az egész világot sokként érte Diana hercegnő halála. A szívek királynője egy párizsi alagútban szenvedett végzetes balesetet akkori párjával, Dodi Fayed producerrel. Az autót az ittas Henri Paul vezette, mindhárman meghaltak. A hercegnőt tragikus halála után az Althorpi Ovális-tónál lévő eldugott szigeten helyezték örök nyugalomra. A hétvégén a birtok természetvédelmi menedzsere különleges fotókat készített a helyszínről, amelyek a közösségi oldalakon azonnal szárnyra kaptak.

Diana hercegnő tinédzser volt, amikor családjával a northamptonshire-i Althorp-házba költöztek, tragikus halálát követően 1997-ben itt helyezték örök nyugalomra. 

A birtok természetvédelmi menedzsere, Adey Greeno különleges pillanatokat örökített meg a tónál, nem messze a néhai hercegnő nyughelyétől a hétvégén, ahova új jövevények költöztek.

"Hím és nőstény mandarin kacsák ma az Ovális-tónál"

 

- olvasható a kép mellett, ami rövid időn belül bejárta a világhálót, sok rajongó szívét megmelengette.

"Gyönyörű pár" - jegyezte meg valaki, míg más azt írta: "Jó menedékhelyet találtak maguknak!"

A néhai walesi hercegnő nyughelye, amely egy eldugott szigeten található, csak hajóval közelíthető meg, a lakosság számára nem látogatható. Azonban a birtokon van egy templom, ahol Diana testvére, Charles lehetővé teszi a Diana előtt tisztelgőknek, hogy virágokat, üzeneteket hagyjanak az elhunyt hercegnőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.