Páratlan nyereményekkel indul országjárásra a Bochkor 6X Turné

Bochkor Retro Rádió 6X turné
Facebook - Bochkor
retro rádió Lovász László turné Bochkor Gábor
Május elején ismét országjárásra indul a Retro Rádió piacvezető reggeli műsorával, a Bochkorral.

Ismét országjárásra indul a Retro Rádió, megkérdőjelezhetetlenül piacvezető reggeli műsorával, a Bochkorral május elején. A Bochkor 6X Turné a hazai rádiózás legendáját, Bochkor Gábort ünneplő születésnapi esemény hangulatát viszi el az ország minden szegletébe.

A Bochkor a legnagyobb hazai reggeli rádióhallgatói közösség, hiszen minden hétköznap 6 és 10 óra között több, mint 1.456.000 embert szórakoztat rendületlenül: ezt mutatják a legfrissebb (2024. március, Kantar-Hoffmann-Mmeter, 15+ átlag hétköznap, 06.00-10.00), hivatalos, iparági rádiós hallgatottságmérési adatok.

A csapat a hallgatói bizalmat méltó módon szeretné megköszönni, ezért rádiós környezetben ritkán látott, páratlan nyereményekkel és elképesztő zenei szuperprodukciókkal érkezik a kiválasztott városokba.

Bochkor Gábor és Lovász László minden reggel 200 ezer Ft értékű sorsjegy csomaggal; a foci EB magyar meccseire szóló páros jegyekkel; Ed Sheeran budapesti szuperbulijára invitáló páros belépőkkel érkezik; sőt, fődíjként a műsor jóvoltából két szerencsés hallgató ott lehet majd a világsztár mallorcai szuperkoncertjén is.

Mindezeken felül a Bochkor 6X Turné csúcspontjaként az összes állomáson, minden órában két szerencsés hallgató személyesen Bochkor Gábortól nyer meghívást a reggeli rádiós legendát ünneplő születésnapi esemény, a Bochkor 6X május 22-i budapesti szupershow-jára.

A Turné zenei vendége: május 6-án Szombathelyen a Ganxsta Zolee és a Kartel, május 7-én Győrben a Republic, május 8-án Debrecenben a Tankcsapda, május 9-én Szegeden a Magna Cum Laude és május 10-én Pécsett az Anna and the Barbies duó lesznek.

További részletek a műsorban és a Retro Rádió, illetve a Bochkor online felületein - írja a Bors.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.