Egy tuti ötlet: karácsonyfadíszek gipszből

Forrás: daniellawitte.blogspot.com, PressLoft -
karácsonyfadísz dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye emlékszel még arra, amikor gyerekként anyák napjára kézlenyomatos gipszkarikát adtál ajándékba? Most itt az idő, hogy újra elővedd ezt a nagyszerű anyagot, mert egyrészt divatos kiegészítőket készíthetsz belőle, másrészt gyönyörű karácsonyfadíszeket alkothatsz a segítségével, akár a gyerekkel közösen.  

Keverd ki a gipszet a csomagoláson előírtak szerint. Öntsd bármilyen formába, majd még mielőtt teljesen megkötne, nyomj rá egy szép mintázatú csipketerítőt. Hagyd teljesen megszáradni. Ha van kedve, a gyerek vízfestékkel akár ki is festheti.

Forrás: daniellawitte.blogspot.com, PressLoft

Budapest szerepel egy brit karácsonyi reklámbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131118-budapest-szerepel-a-debenhams-brit-aruhaz-karacsonyi-reklamjaban.htmlElőrehozott karácsonnyal lepték meg a rákos kisfiúthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-devin-kohlman-haldoklo-rakos-fiut-elorehozott-karacsonnyal-lepte-meg-szulovarosa.htmlAz év legaranyosabb karácsonyi videójahttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-ime-2013-legaranyosabb-karacsonyi-reklamvideoja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.