Meghitt melegséget árasztó karácsonyi lámpás

Forrás: liagriffith.com -
karácsony advent DIY lámpás csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobd fel otthonod hangulatát csodálatos karácsonyi lámpásokkal - az alábbi különleges darabot te magad is elkészítheted!

Erre lesz szükséged:

  • karácsonyi papírok (hobbiboltban kapható)
  • olló
  • pauszpapír
  • sablon (itt letöltheted)
  • ragasztó
  • ledes mécses
Forrás: liagriffith.com

Így készítsd el:

Nyomtasd ki a sablont, rajzold át egy szép, karácsonyi hangulatú papírra és vágd ki. A kivágott részekre ragassz pauszpapírt és a szaggatott vonalak mentén hajtsd be a sablont, majd ragaszd össze, és kész is gyönyörű lámpásod!

Káprázatos csillogó mécsestartó házilaghttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20151207-csinald-magadkaracsonyi-mecsestarto.htmlHa advent idején igazán meghitt hangulatot szeretnél varázsolni otthonodba, a bolti mécses- és gyertyatartók helyett készíts saját kezűleg káprázatos karácsonyi dekorációt. Csak egy kis ügyesség kell hozzá, és otthonod gyönyörű ünnepi fényben fog úszni. Dekor--Karácsonyi cukiságcunami: pingvin villanykörtébőlhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20151202-csinald-magad-karacsonyi-disz-villanykortebol-pingvin.htmlVan gyerek a családban? Akkor itt a tökéletes hétvégi program! Készítsetek übercuki karácsonyi pingvindíszeket villanykörtéből!Dekor--Csipkecsoda karácsonyra - Káprázatos havas fenyők http://www.life.hu/karacsony/dekor/20151130-csinald-magad-kreativ-fenyofak-tortacsipkebol.htmlBár a boltok polcain szebbnél szebb csillogó díszek sorakoznak, a szívünkhöz mégiscsak azok a dekorációk állnak a legközelebb, amelyeket saját kezűleg készítünk el. Az alábbiakban egy hihetetlen dekoratív és mutatós csipkecsodát ajánlunk a figyelmedbe. Dekor--Készítsd el 2015 legkreatívabb adventi koszorúját!http://www.life.hu/karacsony/dekor/20151124-life-hu-karacsonyi-adventi-koszoru-keszito-verseny.htmlAdvent közeledtével alig várod, hogy végre egy újabb kreatív csodával kápráztasd el családod és barátaid? Minden évben saját kezűleg állsz neki elkészíteni az ünnepi időszak egyik legjellegzetesebb dekorációját? Akkor ez a felhívás most neked szól! Dekor--Az idei év legszebb karácsonyi dekorációi – a tökéletes ünnepérthttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20141128-az-idei-ev-legszebb-karacsonyi-dekoracioi-szinek-szerint.htmlIdén milyen színben fog ragyogni a karácsonyfád? Piros, fehér, ezüst, esetleg bronz? Ha igazán elegáns ünnepet szeretnél, érdemes a lakásdekorációkat is ehhez a színhez illesztened. Hogy segítségedre legyünk a választásban, mutatjuk a legszebbeket. Dekor--Saját karácsonyfadísz: csináljátok együtt!http://www.life.hu/karacsony/dekor/20131128-sajat-keszitesu-karacsonyfadisz-csinaljatok-egyutt.htmlNincs is szebb, mint amikor a karácsonyfán az unalmas egyendíszek helyett saját kezetek alkotása ragyog, ráadásul az ünnepig tartó várakozás is könnyebben telik, ha lefoglaljátok magatokat a kézműves munkával. Dekor--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.