textília karácsony otthon ünnep textil kiegészítők lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öltöztesd otthonodat pihe-puha ünnepi textíliákba! Csak néhány ötletes kiegészítőre lesz szükséged, és pillanatok alatt karácsonyi hangulatot teremthetsz.

A lakástextilek szinte észrevétlenül alakítják, befolyásolják otthonod hangulatát – nincs ez másképp karácsonykor sem!

Forrás: Kika

Mivel az ünnep nagy részét otthonodban töltöd, fontos, hogy a lakást is ünnepi hangulatba öltöztesd. A klasszikus karácsonyi színek, mint a piros, zöld, fehér és arany textileken kívül a különböző mintázatokkal is érdemes kicsit játszani. A tradicionális minták, mint a fenyő, a fagyöngy, a magyal mellett ma már rengeteg cuki állatkás motívummal is találkozhatsz, így a klasszikus és a bohém stílus rajongói is könnyen találhatnak kedvükre való kiegészítőt.

Forrás: Press Loft, Kika

Kuckózd be magad az ágyba

A téli estéken nincs is jobb, mint bevackolni magad az ágyba egy forró bögre finom kakaóval, és a kedvenc romantikus karácsonyi filmeden szipogni egy kicsit.

Forrás: Origo

Puhaság az egész lakásban

Otthonod különböző pontjaira is becsempészhetsz néhány karácsonyi hangulatú textíliát: szerezz be egy cuki rénszarvasos lábtörlőt, vagy akár piros-fehér dizájnos sütőkesztyűt.

Forrás: Press Loft, Kika

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.