Demcsák Zsuzsa a karácsonyi díszek szerelmese

Forrás: TV2 -
karácsony Demcsák Zsuzsa műsorvezető dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa bevallotta, hogy neki mi az igazi gyengepontja. Elmesélése szerint kislány kora óta szerelmes a karácsonyi dekorációkba. 

Demcsák Zsuzsa számára az Advent az év egyik legszebb időszaka, hiszen ilyenkor előkerülhetnek a karácsonyi dekorációk, díszek, fényfüzérek. Elmesélése szerint zacskókban, dobozokban tárolja őket, és mostanra már elég sokat összegyűjtött az évek során. Olyan darabok is vannak, melyek még kislány korából származnak, nagy becsben őrzi minden díszecskéjét.

Demcsák Zsuzsa imádja a karácsonyfa díszeket Forrás: TV2

"Nekem ez a gyengém. A karácsony, a karácsonyfa díszek. Meg az, hogy szerintem ilyenkor nem lehet eléggé giccses egy lakás" - mesélte a televíziós interjújában Zsuzsa.

Állítása szerint nincs gyűjtögető hajlama, de az ünnepi díszeknek nem tud elleállni, így hiába várja otthon a temérdek dekoráció, ő minden évben elcsábul, és vesz néhány újat is. A karácsony számára azért is fontos ünnep, mert ilyenkor értékes pillanatokban lehet része a gyerekeivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.