Karácsonyi fényeket lopkod egy férfi Kiskunhalason

karácsony karácsonyi fény lopás Kiskunhalas dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kiskunhalasi lakos azzal szembesült kedd reggel, hogy ellopták a nagy gonddal kihelyezett karácsonyi fényeit. A lopást a térfigyelő kamerák rögzítették, a tettest keresi a rendőrség.

A felételeken jól látászik, hogy a férfi alaposan felméri a terepet és a zsákmányt, maj elviszi a fényfűzéreket és a világító szarvast. A vélhetően férfi elkövető három részletben lopta el a dekorációt, ami különösen a tulajdonos gyerekeinek hiányzik. Egy szemtanúja is van az esetnek, aki egy magas férfit látott elbiciklizni, szarvas formájú bábúval a hóna alatt.


A károsult a rendőrséghez és a Halasmédiához fordult segítségért. Azt kérik, ha valaki felismeri a tettest, az jelentkezzen a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon. A tulajdonos a nyomravezetőnek jutalmat ajánlott fel.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.