karácsony fotó POSZT ünnep Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van Advent első vasárnapja, így nem is csoda, ha hírességeink is ünnepi hangulatú fotókat posztolnak. Így tett Liptai Caludia is.

Baráti találkozóra készül Clau, ezért ünnepi díszben öltöztette otthonát is, melyből egy kis részletet meg is mutatott követőinek. Gyönyörű arany színösszeállításra tette a voksát idén a sztármami.

Barátokat várva #mindenkinekbékésadventet

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

ÉNB Alexa rosszalkodni akar a dzsungelben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-enb-alexa-rosszalkodni-akar-a-dzsungelben-video.htmlÉNB Alexa nagyon unja, hogy a dzsungelben mindenki szeret mindekit és semmi izgalmas nem történik. Ezért elhatározta, hogy egy kicsit felkavarja majd az állóvizet. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és családja ellátogatott az igazi Mikuláshoz: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-ordog-nora-es-csaladja-ellatogatott-az-igazi-mikulashoz-foto.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál elvitték csemetéiket az igazi Mikuláshoz.TV + SztárokOrigoÍgy néznek majd ki Meghan Markle és Harry herceg gyerekei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-igy-neznek-majd-ki-meghan-markle-es-harry-herceg-gyerekei-foto.htmlMeghan Markle és Harry herceg eljegyzése óta a fél világ róluk beszél. Ezúttal egy program segítségével azt is megnézték, milyenek lesznek majd a gyerekeik. TV + Sztárok--Ma van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoVV Lóri tiszta vizet öntött a pohárba szakításával kapcsolatban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-lori-tiszta-vizet-ontott-a-poharba-szakitasaval-kapcsolatban-foto.htmlVV Lóri és Sebestyén Ági szerelme tiszavirág életűnek bizonyult. A kezdeti lángolás hamar alább maradt: szakítás lett a vége.TV + Sztárok--Sáfrány Emese, Aleska gyerekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-aleska-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese megmutatta, milyen kislány volt. Cuki jelmezben pózol a kamera előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.