Díszek a karácsonyi asztalra: izgalmas új színekben

karácsony asztal dísz dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi asztalra általában piros vagy sötétzöld dekoráció kerül, pedig az élénkzöld vagy akár a narancssárga is gyönyörűen mutat - idén próbálj ki valami újat!

Ha unod már az angyalkamintás szalvétákat, a kötelező fehér abroszt és a többéves bordó díszítéseket, idén próbáld ki a selymes zöld árnyalatot, ami nagyon jól passzol akár lila, akár arany díszekkel: szerezz be friss zöld színű szalvétákat, díszpapírokat, néhány arany díszt, vagy arany fényben ragyogó gyertyát, s máris friss, mégis ünnepi lesz a hatás.

Forrás: Thinkstock

Ugyanígy feldobja a hangulatot a narancssárga asztaldíszítés is: eltér a hagyományostól, de élénkít, és ezüst szalagokkal, díszekkel ugyanolyan elegáns hatást kelthet, mint a megszokott kombinációk - a szegfűszegekkel tűzdelt narancs például kitűnően mutat ebben az összeállításban, és még az illatával is elvarázsol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.