Zimány Linda ínycsiklandó bejglivel készül - Fotó!

Forrás: Instagram/Linda Zimany -
Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden családban vannak szokványos ünnepi fogások, ilyen például a bejgli, amit nagyon sokan előszeretettel sütnek. Zimány Linda is lelkesen sürög-forog a konyhában.

Zimány Linda lázasan készül az ünnepekre, már a bejgli is gőzerővel süldögél a sütőben. A szexi modell nem is bírta örömét magában tartani, így egy fotóval kedveskedett a követőinek, amelyen az aranybarna sütemény is látható.

"Bár én most a gluténallergiám miatt ezt nem ehetem meg sajnos, de a szokásos karácsonyi bejglisütést így is megejtettük, mert jó karácsonyi program. Lesz azért rá jelentkező, attól nem félek, brutál az illata" – kommentelte a fotót, amelyből kiderül, hogy a szépség nem csak a saját hasára gondol, hiszen ő maga sajnos nem fogyaszthat a finomságokból, mégis elkészítette őket.

Forrás: Instagram/Linda Zimany

Nem Linda az egyetlen, aki speciális összetevőkből készült ételeket fogyaszt az ünnepek alatt, a Schobert család is megosztott velünk egy tuti receptet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.