Álomszép bőr az ünnepre: SOS arckezelés karácsonyra

Forrás: Shutterstock -
fiatalítás arcpakolás szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bő 24 óra van még hátra szentestéig, így most már csak gyors és hatásos trükkökre van idő. Ha te is elfáradtál a decemberi hajtásban, és úgy érzed, kicsit lestrapált az ünnepi készülődés, akkor mentsd a menthetőt egy kis kényeztetéssel!

Arra ügyelj, hogy arcbőröd felfrissítését ne a vendégek érkezése előtt pár órával kezdd el, mert sokszor előfordul, hogy a bőr kipirosodik, úgy pedig igen nehéz sminkelni. Időzítsd a szépítkezést december 23. estéjére vagy 24-e kora reggelre. Először is finoman radírozd le a bőrödet arcradírral, de az ajkaidat se hagyd ki. Ezt a területet csakis finoman masszírozd át, hogy innen is eltávolítsd az elhalt hámsejteket.

Álomszép bőr az ünnepre Forrás: Shutterstock

Következő lépésként gőzölj egy kicsit kamillával: ez a kamilla antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásai miatt a pattanásos bőrnek különösen jót tesz. Végül töröld szárazra az arcodat, és következzen a pakolás, abból is a legegyszerűbb: keverj ki egy kis mézet élesztővel, és már kenheted is az arcodra. 20-30 perc után mosd le, pihenj néhány percet, majd alaposan kend be az arcodat hidratáló kérmmel. Hát nem olyan, mintha újjászülettél volna?

5 szuper sminktrükk karikás szemekrehttp://www.life.hu/trend/20151114-5-szuper-sminktrukk-karikas-szemek-ellen-larion-oscar-tippjei.htmlBelenézel a tükörbe, és csak a karikákat látod? Nem tudod, hogyan szüntesd meg vagy fedd el a fáradtság nemkívánatos jeleit? Több tényező is felelős lehet a szem alatti karikák és duzzanatok kialakulásáért, de ne aggódj, mindenre van megoldás; fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait! TrendThinkstockSzuper sminktrükk novemberre: éljen a romantikus stílus!http://www.life.hu/trend/20151101-szuper-sminktrukk-novemberre-larion-oscar-ttrukkjei.htmlNincs jobb, mint feldobni a borongós, ködös napokat egy álomgyönyörű sminkkel. Tombol a romantikus stílus - Larion Oscar sminkmester megmutatja novemberi nagy kedvencét! Trend--Hoppá! Így fest smink nélkül Teri Hatcherhttp://www.life.hu/trend/20151104-teri-hatcher-szinesznot-smink-nelkul-kaptak-el-a-fotosok.htmlA Született feleségek sztárját smink nélkül kapták el a lesifotósok. Trend--Mesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteniük a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstockKulcsár Edina retus és smink nélkül a szombati bulija után – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151004-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-retus-es-smink-nelkuli-buli-utani-faradt-arcat-mutatta-meg.htmlA szombati buli után a szépségkirálynő felvállalta retus és smink nélküli fáradt arcát, ez aztán a vagány szelfi! Trend--Sminkelj úgy, mint a modellek!http://www.life.hu/trend/20151012-sminktrukkok-larion-oscartol-sminkelj-ugy-mint-a-modellek.htmlIrigykedve szemléljük makulátlan bőrüket, érzéki ajkukat, mindig friss tekintetüket, tökéletes szemöldöküket... Pedig a hőn áhított kinézethez nem kell más, mint egy kis odafigyelés a táplálkozás terén, bőséges folyadékbevitel, no és persze néhány sminkfortély. Larion Oscar sminkmester most elárulja a modellek szépségtrükkjeit! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.