Füstös szem újragondolva: sminkelj ünnepi hangulatban!

Forrás: Thinkstock -
fashion week füstös smink szemfesték szépség füstös szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a füstös sminket, de az ünnepek alatt mégis valami másra, valami elegánsabbra vágysz? Turbózd fel kicsit kedvenc szemfestésedet, és fogadd meg Larion Oscar sminkmester tippjeit!

Ragyogj ki a tömegből az ünnepek alatt is! Az Egoist Smoky a legújabb őrület: ez a már-már klasszikusnak számító, füstös hatású szemfestés egy kis pikáns csavarral megfűszerezve! A lényege a matt és a fényes textúrák keverése. Próbáld ki az éjfekete matt szemhéjpúdert, kombinálva egy vibrálóan fényes kobaltkékkel; fenséges lesz tőle a megjelenésed.

Így készítsd el

Az arctisztítás és hidratálás után a szemhéjadra tegyél báziskrémet, majd egységesítsd a bőröd színét, szerkezetét kedvenc folyékony alapozóddal. Legyen igézően friss a tekinteted: egy folyékony korrektorral frissítsd fel a szemkörnyéket.

Forrás: Thinkstock

A korrektor színe egy-két árnyalattal legyen világosabb,

mint a bőrszíneddel harmonizáló alapozó színe, mert akkor észrevétlenül tudod összedolgozni a textúrákat.

A kontúrszéleket az ujjaddal masszírozd el, majd fixáld le transzparens porpúderrel, hogy stabil maradjon egész nap.

Jöhet egy kis csillogás: szaténfényű fehér selyemport finoman masszírozz az arccsontodra highlightként, ez ugyanis gyönyörűen feldobja a sminkedet.

Az orcáid üde ragyogásához válassz egy ragyogóan természetes bronzosítót! Formázd meg a szemöldöködet a szemöldöktökéletesítő ceruzával, majd fésüld ki a felesleget, rendezd a kósza szálakat egy áttetsző szemöldökbalzsammal.

A szemfestéshez először egy vízálló, éjfekete szemceruzával kontúrozd körbe a szemet, satírozd el finoman, majd egy matt, fekete szemhéjpúderrel készítsd el a füstös szemfestést. Bolondítsd meg a már elkészített füstös hatást úgy, hogy csillogó, kobaltkék színt teszel a felső szemhéj közepére és az alsó pillasorhoz ugyanúgy egy keveset.

Forrás: Thinkstock

A matt környezetben a csillogó kobaltkék fenségesen szép, vibrálóan izgalmas lesz tőle a szemed!

A drámaiságát fokozd azzal, hogy alul-felül kiemeled feketével a vízvonaladat. Szempilláidat a dúsító éjfekete szempillaspirállal koronázd meg!

Ajkaid szenvedélyét fokozd egy érzéki, fukszia árnyalatú ajakrúzzsal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.