Pofonegyszerűen elkészül a karácsonyi smink - megmutatjuk, hogyan!

karácsony szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem tudod, milyen sminket viselj szenteste? Segítünk kicsit: legyen mutatós, kicsit élénkebb a szokottnál, és ne kelljen vele órákig bíbelődni. A következő smink percek alatt elkészül!

Hangsúlyos szem, ünnepi ajkak, makulátlan arc - a következő sminkre biztosan lesz időd az ünnepi készülődésben!

Találd meg a tökéletes frizurát az ünnepre, és érezd magad istennőnek télen is!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20151218-unnepi-frizura-karacsonykor-vadon-zoltan-tippjei.htmlAz utolsó napokra időzítetted a fodrászt, és szeretnél valami csinos, de kicsit más frizurát, mint az utóbbi időben? Vadon Zoltánt, a Life.hu mesterfodrászát kérdeztük arról, hogyan válasszuk ki a tökéletes hajszínt és fazont a téli szezonra és az ünnepekre. SzépségThinkstockElegáns, trendi és modern nadrágos szettek az ünnepekrehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20151210-elegans-szettek-nadragban-igy-is-lehetsz-unnepi.htmlHa nem szereted a lábaidat megmutatni, mégis elegánsan szeretnél megjelenni a karácsonyi összejöveteleken, bátran bújj nadrágba, amikor csak kedved tartja. Farmerban és sportcipőben is lehetsz nagyon csinos, a zakónadrág-tűsarkú kombó pedig nemcsak divatos, de nagyon szexi is – íme, egy kis inspiráció!SzépségThinkstockFlitterek minden mennyiségben - ragyogj az ünnepek alatt!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20151202-flitteres-holmik-az-unnepekre-cipok-taskak-ruhak.htmlMikor máskor viseljen az ember lánya csillogó holmikat, ha nem az ünnepek alatt? Szerencsére nem kell szilveszterig várni a flittermániával - bátran dobd fel akár a hétköznapokat is 1-1 feltűnő darabbal! SzépségThinkstockKarácsonyi manikűr pillanatok alatt - mutatjuk, hogyan készítsd el!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20141208-karacsonyi-manikur-gyorsan-esztergalyos-viktoria-segit.htmlKarácsonykor sütünk-főzünk, ajándékokat csomagolunk, díszítjük a fát… Mire mindennel elkészülünk, már csak egy gyors szépítkezésre marad időnk, abban pedig szerintem mindannyian egyetértünk, hogy szeretünk csinosan ülni az ünnepi asztalhoz. Ma egy olyan manikűrt mutatok, amivel szinte pillanatok alatt elkészülhetsz, és mégis roppant mutatós lesz. SzépségOrigoFrissítsd fel a frizurádat az ünnepre, méghozzá ricinusolajjalhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131216-apolo-es-kenyezteto-hajpakolasok-a-toredezett-haj-ellen.htmlMár csak néhány hét van karácsonyig, de annyi időd még van, hogy egy jó hajpakolással felturbózd a frizurádat. Láss neki még ma! SzépségThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.