karácsony Jacquard pulóver norvég minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi hangolódásnak sok rétege van: kidíszítjük az otthonunkat, ajándékokat készítünk a szeretteinknek, süteményeket sütünk, és a hagyomány szerint ilyenkor kerülnek elő a karácsonyi pulóverek is. Ha nincs még elég ünnepi pulcsi a szekrényedben, akkor most jól figyelj, megmutatjuk az idei kínálatot!

Jacquard - a visszafogottabbaknak

A jacquard mintás pulóverek csak sejtetik a karácsonyi életérzést, visszafogottabb darabok mintában és általában színben is, habár idén a klasszikus kék-piros kombinációból is találhattok az üzletek kínálatában. Ha diszkrétebben szeretnéd becsempészni a mindennapjaidba a téli hangulatot, akkor ez a neked való választás.

1. H&M 9990 Ft, 2. H&M 6990 Ft, 3. Pull&Bear 7995 Ft, 4. Springfield 11.995 Ft Forrás: Life.hu

Norvég minta - a karácsonymániásoknak

A norvég mintás darabok a klasszikus karácsonyi pulóverek. Ezek a hétköznapokon is hordható kategóriába tartoznak, de már sokkal erőteljesebb a téli, karácsonyi hangulatuk. A rénszarvasok és a hópelyhek az elmaradhatatlan mintái ezeknek a daraboknak. Az alap piros és kék színek mellett idén a finomabb színvilágok is megtalálhatók a palettán.

1.H&M 8990 Ft, 2. Reserved 5995 Ft, 3. Shein.com 25 dollár, 4. Pull&Bear 9995 Ft Forrás: Life.hu

„Ronda pulcsik” - a bevállalósoknak

A ronda karácsonyi pulcsiknak is különböző fokozatai vannak. Találhatsz olyan darabokat, amelyeken kissé gyerekes, de nagyon aranyos minták vannak, esetleg egy-egy rávarrt pompommal kiegészítve. Ezek a karácsony előtti hajrában még akár a munkahelyen is jól mutatnak. Aztán vannak a jelmezszerű darabok, mint például ez a manófelső, amit otthon vesz fel az ember. A jéghegy csúcsa viszont a 80-as, 90-es éveket megidéző valóban ronda mintájú és ronda színű pulóverek, amiket manapság a legtöbb helyről - ironikus módon - horroráron lehet beszerezni, ráadásul legtöbb esetben egy szelfi erejéig viccesek.

1. Pull&Bear 8995 Ft, 2. H&M 5990 Ft, 3. Ragstock.com 100 dollár, 4. F&F 5490 Ft Forrás: Life.hu

Ronda karácsonyi öltönyök: ez a legújabb trend

Évek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök!
5+1 tipp, hogy tartós legyen az ünnepi sminkedhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161214-tippek-hogy-tartos-legyen-az-unnepi-sminked.htmlAz ünnepek alatt, a karácsonyfa mellett és a szilveszteri buliban is mindenki a legjobb formáját akarja hozni. A szép ruhánk mellé tökéletes sminket is szeretnénk, és természetesen úgy, hogy az egész este jól mutasson. Éppen ezért érdemes körültekintően megválasztani a piperéket, hogy fesztelenül élvezhessük az ünnepi pillanatokat! SzépségThinkstockEgy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekrehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161208-unnepi-borapolasi-tippek-larion-oscartol.htmlKözelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. SzépségThinkstockPénztárcabarát szépségpraktikák, amiket mindenképp próbálj ki karácsony előtt!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20141202-karacsony-elott-pakolas-hidratalas-hajformazas-ezeket-probald-ki.htmlJó volna egyszer úgy felkészülni az ünnepre, hogy december első felében jusson idő fodrászra, manikűrösre, kozmetikusra és masszázsra is, ám a rohanás, a munka és a pénztárcánkat nem kímélő vásárlás sajnos ezt nem mindig teszi lehetővé. De sose bánkódj - most mutatunk néhány olyan szépségtrükköt, amik az ünnepi hajtás előtt kicsit felturbóznak kívül-belül! Szépség--Gazdagon tápláló, fűszeres, cukros testradír házilaghttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121122-adventi-szepsegtipp-gazdagon-taplalo-fuszeres-cukros-testradir-hazilag.htmlA karácsony a szeretet ünnepe: miközben minden energiáddal a tökéletes karácsonyra készülsz, ne feledkezz meg magadról sem. Szeresd magad, és kényeztesd fűszeres cukorradírral! Íme a Life.hu szépségtippje. SzépségOrigoCsináld magad karácsonyi hajdísz - Percek alatt készhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121217-adventi-szepsegtipp-december-24-csinald-magad-karacsonyi-hajdisz.htmlAkár bonyolult konty, akár lófarok, vagy éppen szexisen rövidre vágott frizura mellett döntöttél karácsonyra, egy kis ünnepi dísszel nem lőhetsz mellé. SzépségOrigoHázi készítésű fürdőgolyó pezsgőfürdőhöz - Ajándékötlet utolsó pillanatokrahttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121217-adventi-szepsegtipp-december-hazi-keszitesu-furdogolyo-pezsgofurdohoz.htmlMár a csomagolásnál döbbensz rá, hogy elfelejtetted megvenni a nagynénéd vagy egy kollégád ajándékát? Sebaj! Lepd meg házi készítésű fürdőgolyóval. SzépségOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.