fashion week karácsony ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőknek nem is olyan nehéz vásárolni, mint gondolnád. Ha szerettedet érdekli a divat vagy a szépségápolás világa, akkor könnyedén örömet szerezhetsz neki. Mutatjuk az 5 Jolly Joker ajándékot, aminek minden nő örülne!

Parfümök

Ha nem is minden egyes nap, a különleges alkalmakkor imádnak a nők illatmámorba burkolózni. Ha nem tudod pontosan, milyen típusú illat lenne az ideális választás, akkor keressétek meg együtt a tökéleteset.

1. Chloé Douglas 26300 Ft, 2. Douglas parfüm ára 7990 Ft, 3. L'occitane 20900 Ft Forrás: Life.hu

Kényeztető kozmetikumok

Itt aztán nem lehet mellélőni. Válassz akár egy kényeztető fátyolmaszkot, egy testvajat, vagy éppen egy fürdőbombát, biztosan sikert fogsz aratni, hiszen ezzel önmagára fordítható időt ajándékozol: egy kis kikapcsolódást a hétköznapokból.

1. The Body Shop testvaj 2190 Ft, 2. Yamuna 550 Ft, 3. Vita Energy Mask Douglas 1490 Ft Forrás: Life.hu

Sminkkészletek

Ha szeret sminkelni, akit meg szeretnél lepni, akkor igazán könnyű dolgod van, ugyanis rengeteg üzlet vár limitált karácsonyi kollekciókkal, amelyek már külcsínre is szemet gyönyörködtetőek.

1.2.3. Forrás: Life.hu

Könyvek

A divattervezőkről szóló könyveket idén kifejezetten szerették a könyvkiadók. Korábban össze is szedtük a kedvenceinket, amelyek egytől egyig izgalmas emberi sorsokat tárnak fel, sok tanulságot tartogatnak, ráadásul az olvasó beleshet a divatvilág kulisszái mögé is.

1. Gucci - Egy sikeres dinasztia története 3990 Ft, 2. Vivienne Westwood - A divat provokátora 4590 Ft, 3. Yves Saint Laurent - A XX. század legnagyobb divattervezőjének élete 4990 Ft Forrás: Life.hu

Ékszerek

Nincs olyan nő, aki ne szeretné az ékszereket, csak éppen azt kell tudnod, hogy milyen stílust választana magának. A statement darabokat szereti vagy a kisebb, finomabb ékszereket, az ezüstért van oda, vagy a rose goldért, karkötőt vagy éppen órát viselne szívesebben, esetleg minden vágya egy új gyűrű?

1. Daniel Wellington 46900 Ft, 2. Calvin Klein Juta óra-ékszer 46500 Ft, 3. Pandora 22500 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.