Keleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulat

Forrás: Just Creative -
karácsony karácsony 2015 advent meglepetés táncosnő ajándék Keleti Andrea ünnep hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.

Keleti Andi nagyon szereti a kézzel készített ajándékokat, ezért idén úgy döntött, kötött pulcsival lepi meg a lányát.

Forrás: Just Creative

„Mi mindig nagyon korán elkezdjük a karácsonyi ajándékok készítését, ugyanis nálunk nagy hagyomány, hogy amennyire lehet, kézzel készített meglepetéseket adunk egymásnak. Mivel imádok kötni, örülök, hogy ilyenkor hódolhatok ennek a szenvedélyemnek. Tavaly sálak készültek nagy mennyiségben, idén egy gyönyörű, pihe-puha pulóvert kap majd a lányom. A kívánságlista általában már november végén eljut hozzánk, így van idő teljesíteni a vágyakat. Ahogy közeledik a karácsony, gyakran sétálunk a karácsonyi forgatagban, ilyenkor hátrahagyjuk a kocsit, és gyalog megyünk, mert a forralt bornak nem lehet ellenállni. Itt mindig magával ragad minket az ünnepi hangulat" – mondta mosolyogva Andi.

Keleti Andiéknál az élő, gyökeres fenyő a sláger, amelyet minden évben más színbe öltöztetnek. Hogy idén milyen színekben pompázik majd a fa, még a jövő zenéje, az viszont biztos, hogy az idei évben is a gyerekekkel együtt díszítenek.

„Nagyon izgalmas, amikor megvesszük a fát, és elkezdjük feldíszíteni a gömbökkel, füzérekkel. Régen persze az angyalkák oldották meg ezt a feladatot, de most, hogy a gyerekeink nagyobbak lettek, rájöttek, hogy nincsenek szorgos karácsonyi manók. Vagyis azok a manók tulajdonképpen mi vagyunk. Évek óta együtt öltöztetjük fel a fát, még az első órák nevetéssel telnek, de aztán mindenki elfárad. Általában az ünnep után kiültetjük a fenyőt, és reménykedünk, hogy túléli a telet" – mesélte a népszerű táncművésznő.

Forrás: Just Creative

„A karácsony mindig egy biztos ünnep az évben, amikor összejön a nagy család, unokatesók, nagymama, dédimama, nagynénik, nagybácsik, idén is majdnem húszan ülünk majd az asztalnál. Mivel nemcsak a szeretetről, de a folyamatos evésről is szól ez az ünnep, sok-sok finomsággal készülünk. Anyósom a halászlé és a rántott hal felelőse, dédi a töltött káposztát főzi serényen, sőt mindenki kap egy nagy fazékkal is. Anyukám bejglit süt, ebből is mindig osztogatunk, szinte mindent „elvitelre" csinálunk. Én egy malacsültön gondolkodom, igaz, az szilveszteri étel, de akkor egyrészt nem leszünk otthon, másrészt van egy szuper receptem, így valószínű előrehozzuk egy kicsit a malacot" – nevetett Andrea.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok tavalyi karácsonyfáira? Mi megmutattuk, melyik hírességé volt a legszebbhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. Sztárok--Óriásmellekkel várta a karácsonyt a mindig nagyon dögös Voksán Virághttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151031-oriasmellekkel-varja-a-karacsonyt-voksan-virag.htmlKíváncsi vagy, milyen dekoltázzsal várja Voksán Virág a karácsonyt? Íme! Sztárok--Lilu tavaly korán elkezdte a karácsonyi készülődést – megmutatta, hogyanhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlLilu tavaly már két hónappal a szeretet ünnepe előtt karácsonyi lázban égett. Sztárok--Ilyen volt Mihalik Enikő szupermodell tavalyi karácsonya - fotóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-cuki-fotot-mutatott-gyermekkorarol-mihalik-eniko-magyar-modell.htmlMihalik Enikő tavaly megmutatta, hogyan karácsonyozott jópár évvel ezelőtt. Sztárok--Bódi Sylvi bikinis karácsonyi üdvözlete - 2014-ben ez volt a kedvencünk!http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141224-bod-sylvi-bombatestu-fotoval-kivan-boldog-karacsonyt.htmlSylvi szerint a karácsony akkor jó, ha az nem az ész nélküli ajándékozásról szól. Sztárok--Oláh Gergő tavaly a családja nélkül karácsonyozotthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141203-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-csaladja-nelkul-karacsonyozik.htmlAz X-Faktor előadóinál még a szenteste is veszélyben forog – tavaly így volt ezzel Gergő. SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.