Különleges karácsonyra készül Nádai Anikó

karácsony ünneplés ünnep Nádai Anikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges az idei ünnepi időszak a gyönyörű, fiatal anyukának, Nádai Anikónak, ugyanis ez lesz az első karácsonya néhány hónapos kisfiával, Patrikkal.

"Nagyon várjuk az idei karácsonyt, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy Patrikkal együtt ünnepelünk.
Körbejárjuk a fél világot ilyenkor. Mindenkihez el kell látogatni" - kezdte izgatottan Anikó. Elárulta, általában véletlenül idő előtt lelövi a meglepetést...

"Mi már 23-án átadjuk egymásnak az ajándékainkat. Jobb is, mert az ajándékozás sosem volt az erősségem. Valahogy mindig elárulom magam már jóval hamarabb."

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

De vajon mivel kedveskedik a családjának, barátainak?

"Szoktam kézzel készített ajándékokat is adni a szeretteimnek. Tavaly mézeskalácsházakat sütöttem. Már elég korán szeretek elkezdeni gondolkozni azon, kinek mit fogok adni. Fel is szoktam írni, hogy nehogy véletlenül valakiről megfeledkezzek" - mondta el a Life.hu-nak.

Anikó és párja természetesen a négylábú "gyerekeikre" is gondolnak karácsonykor. "Nálunk a fán mindenkinek van saját dísze. Még a kutyusoknak is" - mesélte.

Egy évvel ezelőtt, amikor még csak várták kisfiuk érkezését, barátaik már akkor tudták, mivel kell kedveskedni a leendő szülőknek:
"Tavaly egy pár babacipőt kaptunk ajándékba a barátainktól még a terhességem elején, azt mondták, szerencsét hoz. Ez idén is biztos felkerül, mert igazuk volt!
Illetve Patrik megkapja az első gömbjét is, ami, remélem, egy életen át elkíséri majd."

Sarka Kata szuper Jézuska lennehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151207-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-szuper-jezuska-lenne.htmlA modellt arról faggattuk, hogy az adventi időszak kezdetén feldíszítette-e már a házukat, és elkezdte-e megvásárolni a karácsonyi ajándékokat. Sztárok--Advent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151203-szandi-enekesno-kisfia-csabika-adventi-koszorut-keszitett-sajat-kezuleg-az-enekesno-mar.htmlAz énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás. Sztárok--Keleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulathttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151201-keleti-andreat-tancosnot-mar-elragadta-az-unnepi-hangulat-es-nagyon-keszul-a-karacsonyra.htmlA táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.Sztárok--Adventi koszorúk - Ada, Vajna Timi és Horváth Éva tavaly ilyet készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141130-adventi-koszoruk-ada-vajna-timi-es-horvath-eva-megmutatta.html2014-ben egymás után bukkannak fel a celebek imádnivaló koszorús képei. Sztárok--Saját készítésű bonbonokat gyártott szeretteinek Liptai Claudia http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141215-liptai-claudia-hazi-keszitesu-bonbonokat-gyartott-iden-is.htmlLiptai Claudia tavaly isteni saját készítésű bonbonokat gyártott karácsonyra. Sztárok--Oláh Gergő tavaly a családja nélkül karácsonyozotthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141203-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-csaladja-nelkul-karacsonyozik.htmlAz X-Faktor előadóinál még a szenteste is veszélyben forog – tavaly így volt ezzel Gergő. SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.