Rékasi Károly Pikali Gerda családjával tölti az ünnepeket

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony ünnep Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén először a gyerekek és mindkettőjük szülei is ott lesznek Rékasi Károly és Pikali Gerda karácsonyán.

A motorbalesetéből felépült Rékasi Károly és családja idén nem az ajándékozásra koncentrálnak karácsonykor, csak az együttlét a fontos.

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

"Másképpen telik az idei karácsony, mint a korábbiak" - mondta a Blikknek Rékasi Károly- "Az együttlét a fontos. Karácsony második napján nagy családi ebéd lesz nálunk. Idén először minket látogatnak meg a szüleink. Egyetlen kikötésünk volt: nincs ajándékozás, közös élményeink legyenek, szóljon a karácsony az együttlétről. Mi úgy tartjuk, azt tanítjuk a gyerekeknek is, hogy ahol szeretet van, oda ellátogat a Jézuska."

A színész elmondta, nagyon hamar elkészültek mindennel, kapkodás nélkül elintézték a teendőket. Elárulta, mi a programjuk párjával. "Gerdával ketten megyünk majd éjféli misére is, ennek ellenére nem azzal törődünk, hogy az elvárásoknak megfeleljünk. Olyan ételeket készítünk, amelyeket szeretünk, és csak az számít, hogy mindannyian jól érezzük magunkat együtt."

Így kívánnak kedvenceink Boldog karácsonyt a Life.hu olvasóinakhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151223-igy-kivannak-kedvenceink-boldog-karacsonyt-a-life-hu-olvasoinak-varga-izabella-ada-dobo-kata-karasz.htmlMit kívánnak kedvenc magyar hírességeink a Life.hu olvasóinak karácsonyra és az új évre? Hallgassátok szeretettel! SztárokOrigoSarka Katáéknál már áll a csodás karácsonyfahttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151224-sarka-kataeknal-mar-all-a-csodas-karacsonyfa.htmlSarka Kata Facebookon büszkélkedett el a család gyönyörű karácsonyfájával.Sztárok--Kiss Ramóna tíz évet várt a legszebb karácsonyi ajándékára http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151212-kiss-ramona-imadja-a-csaladjat-karacsnykor-a-legszebb-ajandek-varta-a-fa-alatt.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője gyermekkora óta imádja a karácsonyt, és ilyenkor mindig a szerettei körében ünnepel. 1994-ben egy olyan ajándék került a fa alá, amire Ramóna mindig is vágyott. SztárokKeleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulathttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151201-keleti-andreat-tancosnot-mar-elragadta-az-unnepi-hangulat-es-nagyon-keszul-a-karacsonyra.htmlA táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.Sztárok--Hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151212-sarka-kata-szexi-dekoltazst-villantott-igy-varja-az-unnepeket-a-musorvezeto.htmlHajdú Péter dögös felesége már alig várja az ünnepeket, így elő is vette a külön erre az alkalomra előkészített szexi pizsamáit. SztárokOrigoKülönleges karácsonyra készül Nádai Anikóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151208-nadai-aniko-igy-unnepli-iden-a-karacsonyt.htmlKülönleges az idei ünnepi időszak a gyönyörű, fiatal anyukának, Nádai Anikónak, ugyanis ez lesz az első karácsonya néhány hónapos kisfiával, Patrikkal. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.