Szövetségi kapitány volt, ma már retró elektronikai berendezéseket kelt életre – Te az álommelódat csinálod?

videó állás merészség karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mitől lehet igazi egy munka, honnan tudod, hogy az álommelódat csinálod éppen? Van élet a megszokott, évtizedeken át végzett munka után is? Van, méghozzá egy teljesen új! Ezúttal az utca embereinek véleményére voltunk kíváncsiak.

Támogatott tartalom.

Nem lehetetlen egy multis álomállás – Így kaparinthatod meg!http://www.life.hu/karrier/20151006-fogadd-meg-tanacsainkat-hogy-konnyebben-erd-el-az-alommunkat.htmlThinkstockÁllásinterjúra mész? 3 szett, amiben tökéletes lesz a megjelenésedhttp://www.life.hu/karrier/20151001-allasinterjura-mesz-3-szett-amiben-tokeletes-lesz-a-megjelenesed.htmlVégre megvan álmaid állása, olyan, mintha rád szabták volna, de hátravan még az interjú? Az első benyomás mindig nagyon fontos, és ugyan munkahelytől függ, de ma már nem kell feltétlenül ragaszkodnod a fekete szoknya-fehér blúz kombóhoz. Íme, nyerő szettek őszi állásinterjúra - hozd ki magadból a legjobbat! KarrierThinkstockSuperwoman-önéletrajzok jó pontjai és bukói - Ragadd meg a HR-est!http://www.life.hu/karrier/20151001-ilyen-a-jo-oneletrajz-hibak-es-jopontok-hr-szemmel-igy-keszitsd-el.htmlHa az ember lánya beüti a Google-ba az élet egyik nagy kérdését, mégpedig, hogy milyen a jó önéletrajz, közel kétszázezer cikket talál arról, hogyan érdemes összeraknia az álom-CV-jét. HR-esek fedik fel, mely hibákra ugranak, vállalatigazgatók adnak tippeket, ők miként jártak el annak idején, fejvadászcégek osztják meg tapasztalataikat, pozitív és negatív példákat sorolva. Nem csoda hát, hogy munkakereső beijed a rá leselkedő veszélyektől, és tart az előre kihelyezett csapdáktól, melyek közül egy-kettőbe akarva-akaratlan, de úgyis belesétál... Karrier--Király L. Norbi: "Azt hitték, az érettségi után továbbtanulok..."http://www.life.hu/karrier/20151001-volgyesi-gabi-es-kiraly-l-norbi-szerepeirol-munkairol-es-vagyairol-beszelt.htmlÉdesanya, jogász, énekesnő, szerető feleség, szupersztár egy személyben. Völgyesi Gabi mindegyik szerepében szívesen tetszeleg, ahogy Király L. Norbi is, aki még azt is elárulta, hogy milyen elvárások voltak vele szemben az érettségi után. Karrier--"Kimehetnénk egy sört meginni" – Nem kell minden állásinterjútól tartanihttp://www.life.hu/karrier/20150925-alomallas-nem-kell-minden-allasinterjutol-tartani.htmlKomoly különbségek vannak az állásinterjúk között. Míg az egyikre talpig díszben megérkezve komoly keresztkérdésekre kell válaszolnunk, addig egy másiknál sokkal oldottabb lehet a hangulat, stresszmentes a környezet, és lazábbak a feltett kérdések. A videóból kiderül, milyen tapasztalatokat szereztek az utca emberei a témában! Karrier--10 dolog, amit megtehetsz az ideális munkahelyérthttp://www.life.hu/karrier/20150923-az-idealis-munkahelyert-neked-is-tenned-kell.htmlMinden dolgozónak megvannak az elvárásai a munkahelyével és a főnökeivel szemben. Ezekre természetesen szükség is van, de ne felejtsd el, hogy neked is bele kell adnod a közösbe, ha igazán jó munkahelyen szeretnél dolgozni. A feltételeid mellett azt is tartsd szem előtt: te mit tudsz tenni azért, hogy ideális körülmények között végezhesd a munkádat. Karrier--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.