bél gyomor hús rágás székrekedés bélrendszer étkezés étel gyümölcs emésztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit jelent az, hogy emésztés? Mi történik ilyenkor a pocakunkban? Mi lesz azzal az étellel, amire nincs szüksége a szervezetünknek? Ki hányszor rág meg egy falatot és miért is fontos ez? Katz Dávid ezúttal az emésztésről faggatta a Kisdumásokat.
Folyadékpótlás télen – épp olyan fontos, mint nyáron!http://www.life.hu/kisdumasok/20141117-telen-is-eppen-annyira-fontos-a-megfelelo-folyadekbevitel-mint-nyaron.htmlA nyári hónapokban nem telik el úgy nap, hogy valahol, valaki ne hívná fel a figyelmünket a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel fontosságára. A téli időszakban azonban viszonylag keveset beszélünk erről, pedig a hidegben ez legalább annyira fontos, mint a nyári forróságban. Sőt!KisdumásokOrigoKisdumások: boldogsághttp://www.life.hu/kisdumasok/20141125-a-kisdumasokat-a-boldogsagrol-faggatta-katz-david-musorvezeto.htmlMi a boldogság? Mit jelent ez a szó? Kinek mi a legnagyobb boldogság? Hogyan okozunk boldogságot másnak? Mi köze a pénznek a boldogsághoz? A gyerekek mindenre tudják a választ. Kisdumások--Kisdumások: mire jók a vitaminok?http://www.life.hu/kisdumasok/20141119-katz-david-a-kisdumasok-musorvezetoje-a-vitaminokrol-faggatja-a-gyerekeket.htmlHol laknak a vitaminok? Ki mikor szokott vitamint enni, és mit csinálnak a vitaminok a szervezetünkben? Katz Dávid ezúttal ezekről faggatta a gyerekeket.KisdumásokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.