komfortzóna kaland extrém kalandpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fára mászni, földön kúszni csak a gyerekeknek szabad? Ugyanmár! A világ legmenőbb kalandparkjaiban bárki újra gyereknek érezheti magát - a kalandvágy mellett azért egy jó adag bátroságra is szükség lehet.

The Yellowstone Zipline Adventure Park

A kalandpark kétség kívül egyik legnagyobb látványossága maga a környezet, amelyben felépült: a világ egyik legrégebbi nemzeti parkjának, a Montanaban található Yellowstone Nemzeti Parnak nyugati részén található. Több mint 49 különféle akadály vár az idelátogatókra és nyújt végtelen lehetőségeket a szabadidő aktív eltöltésére. A park tavasztól őszig, minden nap sötétedésig várja a kalandra vágyó családokat.

Adventure Park Rheinfall

Szórakoztató és kihívásokkal teli - a Svájcban található Adventure Park Rheinfall látogatói felejthetetlen élményekkel lesznek gazdagabbak. Erre egyrészt a 165 leigázásra váró akadály a garancia, másrészt az a lélegzetelállító kilátás, ami a pályáról a Rajna vízesésre nyílik.

Area 47

A Tirolban, egészen pontosan az ötz-völgyi Ache torkolatánál található kalandpark egy káprázatos tó köré épült éa kiasználva a terület adottságait 6 különböző vízicsúszdával, ugrótoronnyal, vízislide pályával és sok más izgalmas attrakcióval várják a kalandra vágyó látogatókat. Az igazán merészek akár síléccel, snowboarddal de biciklivel beleugrathatnak a slidepályáról a hűs vízbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.